(Poistunut julkaisusta)

Valmentaja uravalmennuksiin (0-37,5h), Kanta- ja Päijät-Hämeeseen
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Kuule kutsumme, sinä ratkaisukeskeinen ihmisten kohtaaja! Haluatko viettää loppuvuoden innostamassa ja viitoittamassa asiakkaitasi teitä uusille urilleen?

Haemme nyt ELY-keskuksen kanssa toteutettavaan, ryhmämuotoisiin uravalmennuksiimme inspiroivaa apuvoimaa! Valmennuksia toteutetaan sekä Kanta- että Päijät-Hämeessä, joten voit olla jomman kumman alueelta. Lahti ja Hämeenlinna ovat pääpaikkoja, mutta olethan valmis liikkumaan kehyskunnissa (esim. Lahdesta Orimattila ja Hämeenlinnasta Riihimäki).


Odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

Tehtävässä _vaaditaan_ korkeakoulututkintoa tai alaan liittyvää ammatti- tai erikoisammattitutkintoa. Lisäksi edellytämme vähintään 1-vuoden kokemusta työnhaku- ura, tai työhönvalmennuksen toteuttamisesta tai 2-vuotta muusta työllisyyttä edistävästä toiminnasta (työnvälitys, coaching, koulutus, henkilöstövuokraus, rekrytointi, outplacement tai henkilöstön kehittäminen). Palvelukielenä on suomi.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme itseohjautuvan ja monipuolisen työn sydänten joukkueessa Spring Housella, merkityksellisessä viitekehyksessä . Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla- ja asiakkaillamme on mahdollisuus kehittyä!


Arvostamme

Sloganimme on "sydämellä huipulle", joten tunnethan aitoa innostusta asiakkaan tilannetta ja urasuuntien tukemista kohtaan!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Vinkki: toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen recright-videotyökalun avulla, joten voit nopeuttaa prosessia myös lähettämällä itsestäsi vapaamuotoisen videoesittelyn osoitteeseen susanna.valkfors@springhouse.fi.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi