(Poistunut julkaisusta)

Valmentaja työnhaku- ura- ja työhönvalmennuksiin Pohjois-Pohjanmaalle
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021
"Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa", kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt valmentajamme Pekka Rantanen.

Oletko sinä uusi valmentajamme, joka auttaa asiakkaitamme löytämään vahvuuksia itsestään sekä uutta suuntaa urapoluille ja työnhakuun?

Spring Housen valmentajana suunnittelet ja toteutat työnhakuvalmennukset palvelun vaatimusten mukaisesti, mutta muuten itsenäisesti ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen.Tavoitteena on asiakkaan työllistymismahdollisuuksien parantaminen. Ensimmäisessä valmennuskokonaisuudessa kohderyhmääsi ovat TE-toimistojen ja kuntakokeilujen asiakkaat, esimerkiksi nuoret, palvelualoille pyrkivät, sekä +50-vuotiaat. Pääset toteuttamaan sekä ryhmä- että yksilövalmennusta.

Osallistavalla ja motivoivalla otteellasi varmistat, että asiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen meihin. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja onnistumisesi tukena on koko Spring-joukkueesi.

Tässä Pohjois-Pohjanmaan kokonaisuudessa valmennat Oulussa ja muilla alueen paikkakunnilla, joten toivomme mahdollisuutta liikkumiseen. Kiinnostuksesi mukaan, osaamistasi voidaan hyödyntää valtakunnallisesti. Tule mukaamme viemään työuria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

Ohjausalan ylempi korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys
Valmentajakokemus yli 16-vuotiaiden työnhaku- tai uravalmennuksesta 1-3 vuotta
Otamme huomioon myös muun työkokemuksen
Ohjausalan täydennyskoulutusta vähintään 25 op

Tunnuslauseemme on sydämellä huipulle, joten suhtauduthan valmentamiseen sydämellä ja tavoitteellisesti!


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla kokoaikainen ja monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valmentajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Työterveyshuoltomme on Terveystalolla, käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin kenties tuleva kollegasi Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/.Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti, Lisätietoja tehtävästä saat numerosta +3584578817045 tai susanna.valkfors@springhouse.fi


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi