(Poistunut julkaisusta)

Valmentaja selkokielisiin uravalmennuksiin, pääkaupunkiseutu
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020
Sisimmässäsi palo auttaa ihmisiä kotiutumisessa ja urallaan eteenpäin? Täällä joukkueesi odottaa hakemustasi innolla!


Spring Housen uravalmentajana tuet ja valmennat työllistymisessä TE-toimiston maahanmuuttajataustaisia työnhakija-asiakkaita, joiden suomen kielen taitotaso on vähintään A2.2. Vastaat itsenäisesti omien ryhmämuotoisten valmennustesi suunnittelusta ja toteutuksesta. Työ koostuu pääosin suomen kielellä tapahtuvasta ryhmämuotoisesta valmennuksesta, mutta saattaa sisältää myös asiakkaiden henkilökohtaista yksilöohjausta. Työssäkäyntialue on pääkäupunkiseutu.

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Valmennustoimintamme kasvaessa vahvistamme pääkaupunkiseudun alueen valmentajatiimiämme ja etsimme moniammatillisen joukkueemme vahvistukseksi uravalmentajaa pääasiassa maahanmuuttajille toteutettavaan uravalmennukseen. Työ alkaa marraskuussa 2020.


Edellytämme sinulta

Sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus ryhmäohjauksesta, esimerkiksi työnhaku- tai uravalmennuksista. Lisäksi olet tehnyt yksilövalmennusta vastaavan kaltaisissa palveluissa vähintään vuoden. Arvostamme myös pedagogista pätevyyttäsi ja kokemustasi henkilökohtaisesta yksilöohjauksen toteuttamisesta, esimerkiksi työhönvalmennuksesta tai työnvälityksestä. Ratkaisukeskeisellä, kannustavalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös valmennuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle valmennuskalenteria ryhmä- ja asiakastarpeen mukaan ainakin maaliskuun alkuun 2020 asti. Työn jatko on mahdollinen ja sinulla on mahdollisuus työllistyä myös muihin valmennuspalveluihimme mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä upeiden kollegoiden moniammatillinen tuki!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 18.10.2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten... Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat osoitteesta susanna.valkfors@springhouse.fi tai 13.10 klo 15-16 ja 15.10 klo 9-10 p.04578817045


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi