Valmentaja ryhmävalmennukseen Kymenlaaksoon
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Oletko Sinä uusi valmentajakollega Työn osaajien joukkueeseemme?

Etsimme nyt Sinua valmentaja, joka olet jo kerryttänyt rautaista valmennusosaamistasi ura-ja työhönvalmennusten parissa.

Toimit valmentajana uravalmennuksissamme, joiden tavoitteena on tukea kunkin valmennettavan urasuunnittelua ja polkua kohti työelämää. Valmennuskokonaisuudet toteutetaan ryhmämuotoisena lähivalmennuksena Haminassa ja Kotkassa sisältäen tarvittaessa myös valmennettavien henkilökohtaista ohjausta. Uravalmennusten ollessa tauolla, työnkuvasi voi rakentua myös muualle Suomeen etänä toteutetusta yksilövalmennuksesta, jonka tavoite on asiakkaiden työhön tai koulutukseen sijoittuminen. Tässä valmentajahaussa otamme huomioon hakijan elämäntilanteen ja käytettävyyden, joten tehtävänkuva, sekä sovittava työaika - jos esimerkiksi osa-aikaisuus sopisi sinulle paremmin, voidaan sopia valittavan henkilön kanssa hyvinkin joustavasti.

Meiltä saat tehtävää varten kattavan perehdytyksen, tukea ja työkaluja. Valmennukset toteutetaan palvelun vaatimusten ja toteutussuunnitelman mukaisesti, mutta meillä Spring-joukkueessa voit ottaa esiin persoonasi ja toteuttaa valmennuksia hyödyntäen omia vahvuuksiasi. Uskomme vahvasti tunnuslauseeseemme Sydämellä huipulle, joten suhtauduthan Sinäkin valmentamiseen lämmöllä ja tavoitteellisesti!

Työ alkaa vuoden 2022 alussa ja työsuhde solmitaan sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisena vuoden 2022 loppuun saakka. Työsuhteen jatko on mahdollinen, mikäli hankinnan optiovuodet toteutuvat tuleville vuosille.

Haethan pian, odotamme innolla Sinuun tutustumista!


Edellytämme sinulta

Korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä. Arvostamme erityisesti ohjaus- kasvatus- tai sosiaalialan ylempää korkeakoulututkintoa
Yli 3 vuotta kokemusta TE-hallinnon ura- ja/tai työhönvalmennuksista vuoden 2016 jälkeen
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Ammattitaitoisen, työstään innostuneen ja toisiaan tukevan moniammatillisen tiimin
Monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi MEillä
Työterveyshuollon Terveystalolla ja ePassin tukemaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi

Näin kenties tuleva valmentajakollegasi kuvailee valmennustyötä meillä:
"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi." 


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi tähän Spring House Oy:n tehtävään mahdollisimman pian osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja saat Silja Grönholmilta 0503849027 / silja.gronholm@springhouse.fi.


Lisätietoja

Silja Grönholm
HR-asiantuntija
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot