(Poistunut julkaisusta)

Valmentaja, OP Private Online, Kuopio
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt OP Private Online -tiimiin Kuopioon

VALMENTAJAA

Valmentajan tehtävässä vastaat OP Private Online -tiimin suunnitelmallisesta valmentamisesta, osallistut vastuualueesi neuvontaan ja työntekijöiden kouluttamiseen ja perehdyttämiseen sekä tuet työssäsi päivittäisjohtamisen malleja. Vastaat yhdessä tiimipäällikön kanssa tiimin nimettyjen tavoitteiden toteutumisesta ja pääset kehittämään palvelua yhdessä tiimin asiantuntijoiden sekä varainhoitajien kanssa. Tehtävän tavoitteena on laadun, tehokkuuden ja myynnin tukeminen tiimissäsi. Viestit myös eteenpäin osaamisen kehitystarpeita ja osallistut siihen liittyvien toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtävässäsi osallistut myös asiakaspalvelutyöhön oman ammattiosaamisesi säilyttämiseksi.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä kykyä tulokselliseen valmentamiseen ja siten erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Lisäksi odotamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja oman vastuualueen tuotteiden ja järjestelmien erinomaista hallintaa. Arvostamme myös oman vastuualueen lainsäädännön tuntemista sekä kykyä toimia annettujen ohjeiden mukaisesti. Edellytämme tehtävään valittavalta myös APV1-tutkintoa.

Korostamme valintakriteereissä:

  • Ennakkoluulottomuus ja muutosvalmius
  • Paineenhallintakyky ja omatoiminen työskentelyote
  • Yhteistyö- ja organisointikyky
  • Tehokas ajankäytön hallinta
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen viestintätaito

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden OP -mallin ytimessä. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi, et siis jää tehtävässä yksin.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Savolainen (puhelinnumero 050 596 2439) 8.1. klo 9-10 tai 16.1. klo 12-13.

Hae tehtävää 20.1.2019 mennessä OP:n Urasivuston kautta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin ja terveyskyselyn.