(Poistunut julkaisusta)

Valmentaja nuorten uravalmennuspalveluihin Pirkanmaalle
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021
"Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin sekä autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa", kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt valmentajamme Pekka Rantanen.

Nyt haemme helmikuussa käynnistyvään nuorten uravalmennuspalveluumme sekä ryhmä- että yksilövalmentajia.Toimimme nuorten urasuunnittelun tukena ja tavoitteenasi on, että asiakkaasi sijoittuu työhön, koulutukseen tai löytää tilanteeseensa sopivan muun ratkaisun. Suunnittelet ja toteutat uravalmennukset palvelun vaatimusten mukaisesti, mutta muuten itsenäisesti ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Osallistavalla, kannustavalla ja motivoivalla otteellasi varmistat, että asiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen meihin. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja onnistumisesi tukena on paitsi moniammatillinen lähitiimisi, niin myös koko Spring-joukkue.

Tässä palvelukokonaisuudessa valmennat Tampereella ja muilla alueen paikkakunnilla, joten toivomme mahdollisuutta liikkumiseen. Tarjoamme myös etävalmennusta tarvittaessa. Tule mukaamme viemään nuorten asiakkaidemme uria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

-Korkeakoulututkinto sekä jokin lisäkoulutus (ammattitutkinto, pedagogiset, ohjauskoulutus tms.).
-Sujuvia etävalmennustaitoja ja TE-toimiston sähköisten palveluiden tuntemista
-Vähintään 3 vuotta kokemusta työllisyyspalveluiden toteuttamisesta, uraohjauksesta, tai työnhaun tukemisesta.
-Tässä työssä on hyödyksi myös kyky kohdata erilaisia ihmisiä sekä kokemus osatyökykyisten ja/tai maahanmuuttajien valmentamisesta
-Osaamisen tunnistamisen hallintaa
-Tunnuslauseemme on "sydämellä huipulle", joten suhtauduthan valmentamiseen sydämellä ja tavoitteellisesti!


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla joustava ja monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työn ja työelämän osaajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Työterveyshuoltomme on Terveystalossa ja käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi. Kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin kenties tuleva kollegasi Pekka Rantanen kuvailee työtä meillä:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä!


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi