Valmentaja, Joensuu
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2021
"Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa!"

Oletko sinä uusi valmentajamme, joka auttaa asiakkaitamme löytämään vahvuuksia itsestään sekä uutta suuntaa tulevaisuuden urapolulleen?

Pääpaino valmentajan tehtävässä on ryhmämuotoisessa valmennuksessa, erityisesti koulutukseen tähtäävän koulutusten parissa. Tämä kerrallaan noin neljä kuukautta kestävä koulutus tarjoaa osallistujilleen väylän tutustua eri ammattialoihin, lisätä heidän opiskeluvalmiuksiaan ja avata erilaisia koulutusväyliä. Koulutuksen myötä osallistuja voi omasta tilanteesta riippuen esimerkiksi hakeutua uuteen koulutukseen, tai suuntautua muunlaiseen uuteen ura-/työelämämuutokseen. Teemat koulutuksessa vaihtelevat koulutuksen ja oppimisen, työelämän ja yhteiskunnan, arjen ja hyvinvoinnin, sekä työhön- ja koulutuksen tutustumisen välillä. Vaikka koulutus toteutetaan ryhmämuotoisena, muotoutuu sen sisältö aina osallistujien yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti; valmentajalta odotammekin mukaansatempaavaa ja innostavaa otetta yksilöt huomioivaan ryhmävalmennukseen.

Lisäksi pääset valmentajana hyödyntämään verkon yli valtakunnallisesti osaamistasi myös muissa valmennuspalveluissamme, joten toivomme sinulta kokemusta verkon yli valmentamisesta ja eduksi katsomme myös kokemuksen yksilövalmennuksesta.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa helmikuun alussa. Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuoden loppuun 31.12.2022 asti. Meiltä saat tehtävää varten kattavan perehdytyksen, sekä tukea ja työkaluja. Tule mukaamme viemään työuria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

Ylempi korkeakoulututkinto, sekä pedagoginen pätevyys
Koulutus-/valmennuskokemusta yli 5 vuotta
Kokemusta pitkään työttömänä olleiden, ja/tai maahanmuuttajien kanssa työskentelystä yli 5 vuotta


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn sekä loistavan, toisiaan tukevan tiimin
Mahdollisuuden kehittää osaamistasi Meillä
Työterveyshuollon Terveystalolla ja E-passin tukemaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi
Työtoverin kertomana: "Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi." 


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi tähän Spring House Oy :n tehtävään järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/ . Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostista jonna.seppala@springhouse.fi, tai numerosta +35844 420 4274. 


Lisätietoja

Jonna Seppälä
Rekrytoija
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4274
jonna.seppala@springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot