(Poistunut julkaisusta)

Valmentaja, Häme
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi valmentajaa Hämeen alueelle yksilö- ja ryhmämuotoisiin valmennuspalveluihimme. Joukkue tarvitsee erilaisia osaajia, joten ota paikkasi ja liity joukkueeseemme omana itsenäsi.

Spring Housen valmentaja vastaat itsenäisesti valmennusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimit yksilö- ja ryhmävalmentajana työelämävalmennuksissamme tuntipalkkaisena valmentajana. Valmennat pääasiassa Hämeen alueella, lähinnä Lahdessa ja lähipaikkakunnilla, mutta työ sisältää myös matkustusta Kaakkois-Suomeen tarvittaessa. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto, työkokemusta opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä, ja lisäksi olet suorittanut pedagogiset opinnot.

Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Sinua on kuvattu luontaiseksi ihmistuntijaksi, joka osaa eläytyä toisen tilanteeseen. Sinulle on tärkeää, että valmennettavasi pääsevät lähemmäs tavoitteitaan ja unelmiaan. Omalla työlläsi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös koulutuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta Hämeen ja Kaakon alueilla.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 12.11.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi ensi tilassa. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse pe 1.11 klo 9-10 sekä to 7.11 klo 15-16 Silja Grönholmilta, numerosta 0503849027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi