Valmentaja, Forssa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Liiketoimintamme kasvaessa vahvistamme Forssan alueen valmentajatiimiämme ja etsimme iskukykyisen joukkueemme vahvistukseksi valmentajaa työllistymiseen tähtäävään palveluun. Työ on määräaikainen vuoden 2020 loppuun. Joukkue tarvitsee erilaisia osaajia, joten ota paikkasi ja liity joukkueeseemme omana itsenäsi.

Spring Housen valmentajana tuet TE-toimiston työnhakija-asiakkaita työllistymisessä. Työsi ydin on asiakkaiden työllistymisen edistäminen ja palvelun tavoitteena on löytää yhdessä työnhakijan kanssa hänelle työpaikka tai työllistymistä tukeva urapolun siirtymä. Vastaat omien asiakkaidesi yksilöllisestä palvelun kartoituksesta, suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Teet moniammatillista yhteistyötä oppilaitosten, yritysten ja alueen muiden verkostojemme kanssa.


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai alaan liittyvä ammattitutkinto ja vuoden verran työkokemusta työllistymistä edistävien palveluiden toteuttamisesta ja asiakastyöstä (esimerkiksi ohjaus-, valmennus-, rekrytointi-, tai kuntoutustyö). Arvostamme kokemustasi tai koulutustasi sosiaali- ja terveysalalta. Lisäksi katsomme eduksi alueellisen työelämätuntemuksesi ja -verkostosi.

Työtapasi on ratkaisukeskeinen ja omaat valmentavan työotteen. Olet vilpittömän kiinnostunut toisten ihmisten innostamisesta ja kannustamisesta, mutta pidät myös huolen, että tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään konkreettisia asioita, jotka vievät asiakasta eteenpäin työllistymisessä. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös valmennuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.

Tarvittaessa pystyt valmentamaan asiakkaita myös englanniksi.

Toimit eri paikkakunnilla pääasiassa Forssan työmarkkina-alueella, joten toivomme sinulta hyvää matkustusvalmiutta alueella.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn kasvavassa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Me StaffPoint-konsernissa työllistämme ja autamme työllistymään vuosittain noin 30 000 osaajaa ympäri Suomen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palvelujamme, joiden avulla autamme ihmisiä kasvamaan ja uudistumaan. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 27.5.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi ensi tilassa. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat puhelimitse pe 17.5 klo 13-14 sekä ke 22.5 klo 15-16, numerosta 0503849027. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269228
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Forssa