(Poistunut julkaisusta)

Välivuosi varastotöissä?
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Etsitkö välivuodeksi töitä varastolla? Haemme varastotyöntekijöitä logistiikka-alan asiakkaallemme eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt sijaitsevat Vantaalla ja käynnistyvät sopimuksen mukaan syksyn aikana. Töitä tehdään joko kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä osaamisesi ja asiakkaamme tilanteen mukaisesti. Työhön kuuluu tyypillisesti esimerkiksi käsin tehtävää keräilyä ja pakkaamista. Mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta työntömastotrukin tai korkeakeräilijän ajamisesta niin se katsotaan ehdottomasti eduksi. Haemme oppimishaluisia ja toimeen tarttuvia työntekijöitä. Työssä tärkeintä on reipas asenne ja halu kehittyä. Työn aloitukseen sisältyy perehdytys.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätä meille hakemuksesi ja CV:si jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Parhaassa tapauksessa työstä voi myös olla mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme pidemmäksikin aikaa. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse Maiju Pussiselle, maiju.pussinen@adecco.fi.