(Poistunut julkaisusta)

Välittäjäyrittäjä
Sp-Koti Jyväskylä / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haluatko olla itsenäinen yrittäjä ja työskennellä asiantuntevassa ja osaavassa ympäristössä? Sp-Koti -yrittäjänä se on mahdollista. Saat käyttöösi ainutlaatuisen ja toimivan liiketoimintakonseptin sekä Säästöpankkiryhmän tarjoaman jatkuvan tuen. Toimit aidossa yhteistyössä Sp-Koti Oy:n sekä Säästöpankkien kanssa. Lisäksi saat palveltavaksesi maan tyytyväisimmät asiakkaat. Paikallisuus on selkeä vahvuutemme. Toimipisteemme ovat aidosti itsenäisiä, alueellisia ja paikallisia yrityksiä. Paikallinen Sp-Koti -yrittäjä tuntee oman alueensa ihmiset, erityispiirteet ja tarpeet.

Haemme nyt asiakkaallemme Sp-Koti Oy:lle Jyväskylään 

VÄLITTÄJÄYRITTÄJÄÄ

Tulet toimimaan itsenäisenä yrittäjänä, mutta Sp-Koti antaa sinulle toimivat puitteet tuloksellisen liiketoiminnan aloittamiseen ja alalla menestymiseen. Henkilönä odotamme sinulta innostuneisuutta yrittäjyyteen, paloa ja intoa myyntiin sekä ihmisten kanssa toimimiseen. Kokemus alalta on selkeä etu ja olemassa oleva LKV-tutkinto on välttämätön. Jos tämä tilaisuus kiinnostaa tai herättää kysymyksiä, ole yhteydessä! 

Laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi tai soita rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskiselle p. 050-555 0392.