(Poistunut julkaisusta)

Väliseinäkirvesmies
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Kirvesmiehiä sisätöihin,

Haemme sisärakentamiseen erikoistuneille asiakasyrityksillemme kirvesmiehiä erityisesti metallirankaisten väliseinien tekoon. Työkohteet ovat liike- ja toimitilojen saneerauksia. Ne sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, mutta pääosin Espoon, Helsingin ja Vantaan alueilla.

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on kyseisistä töistä kokemusta vähintään 3 vuotta, omistat riittävän suomen kielen taidon ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Kaj 045 113 4398 ja Jan 050 354 7444.

Alamme haastattelemaan hakijoita heti hakemusten saavuttua ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.