(Poistunut julkaisusta)

Valintasihteeri
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Aalto-yliopiston hakijapalvelut huolehtii Aalto-yliopistoon opiskelijaksi hakemiseen ja opiskelijavalintaan liittyvistä tehtävistä, koordinoi haku- ja valintaprosesseja, huolehtii opiskelijavalintaan liittyvistä järjestelmistä, valintatiedotuksesta, infoilijatoiminnasta sekä hakuneuvonnasta.


 


Oletko kiinnostunut korkeakouluhallinnosta ja opiskelijavalinnoista? Innostutko asiakaspalvelusta ja haluat auttaa ympäri maailmaa Aalto-yliopistoon opiskelijaksi hakevia?


Aalto-yliopiston hakijapalvelut hakee kahdeksaa (8)


valintasihteeriä opiskelijavalintojen tehtäviin


Etsimme yhteensä kahdeksaa valintasihteeriä rentoon, mukavaan ja osaavaan tiimiimme. Valintasihteerin tehtävässä pääset tutustumaan kansainvälisiin kandidaatti- ja maisterivaiheen opiskelijavalintoihin Aalto-yliopistossa. 


Työtehtäviisi kuuluvat maisteri- ja kandidaattivalintojen hakemuskäsittely mm. Opintopolku- ja Salesforce-järjestelmissä, hakemusten liitekäsittely ja hakukelpoisuuden tarkastamiseen liittyvät tehtävät. Neuvot hakijoita sähköpostitse ja puhelimitse suomen ja englannin kielellä.


Olet asiakaspalvelutaitoinen ja sinulla on reipas palveluasenne sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Toivomme sinulta hakemuskäsittelyssä vaadittavaa tarkkuutta ja huolellisuutta, mutta myös ripeää työskentelyotetta ja tehokkuutta. Omaksut nopeasti uusia asioita ja olet paineensietokykyinen. Pystyt toimimaan opiskelijavalintojen luonteen ja aikataulujen vuoksi ajoittain hektisessäkin toimintaympäristössä. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja osaat tukea muita sekä pyytää itse apua kollegalta tarvittaessa. Tiimityön lisäksi kykenet itsenäiseen, ratkaisukeskeiseen, työskentelyyn. Sinulla on hyvät itsensä johtamisen taidot ja mahdollisesti kokemusta etätyöskentelystä.


Sinulla on hyvät viestintätaidot sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito. Ruotsin ja/tai muiden kielten taito sekä ymmärtämys monikulttuurisesta viestinnästä ovat eduksi. Eduksesi katsotaan myös aiempi kokemus opiskelijavalinnoista, korkeakouluhallinnosta tai eri maiden koulutusjärjestelmien tuntemus. Myös asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä tehtävien hoitamisessa.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn mukavassa ja avuliaassa tiimissä. Tehtävässä pääset tukemaan erilaisia hakijoita koulutukseen hakeutumisessa ja seuraamaan näköalapaikalta kehittyviä opiskelijavalintoja.


Valintasihteerin tehtävät ovat määräaikaisia ja tehtävissä kiirehuippu osuu erityisesti viikoille 1-4. Tehtävien kesto ja painopiste vaihtelee seuraavasti:


  • Neljä valintasihteeriä ajalle 23.11.2020-28.2.2021 maisterihaun avustaviin tehtäviin (hakemus- ja liitekäsittely, hakuneuvonta, asiakaspalvelu).
  • Neljä valintasihteeriä ajalle 23.11.2020-31.8.2021 maisteri- ja kandidaattihakujen avustaviin tehtäviin (hakemus- ja liitekäsittely, hakuneuvonta, asiakaspalvelu, valintakokeiden järjestämiseen liittyvät tehtävät).


Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut kestoltaan lyhyemmästä vai pidemmästä tehtävästä vai oletko käytettävissä molempiin tehtäviin. Tehtävät ovat kokopäiväisiä.


Työtehtäväsi sijoittuu Aallon Otaniemen kampukselle. Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. 


Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijavalintojen palvelut ryhmän lähiesimies Misela Väisänen perjantaina 16.10. klo 13-15 ja tiistaina 20.10. klo 9-12, p. 050 475 1347. Hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa HR-partner Sanna Little, puh. +358 50 441 7001, sanna.little@aalto.fi.


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi sivun alla olevan Hae nyt! -linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.10.2020 mennessä.