Välinehuoltopäällikkö, Sipoon Talma Ski
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Haussa VÄLINEHUOLTOPÄÄLLIKKÖ välinevuokraamoon Sipoon Alpeille eli Talman laskettelukeskukseen

Talma Ski on Sipoossa, reilun 30 kilometrin päässä Helsingistä sijaitseva laskettelukeskus, jossa laskee sekä vasta-aloittelijat että ammattilaiset. Talma Ski on valittu vuoden lähirinteeksi jo kolmatta kertaa vuonna 2020. Talmassa on rinteitä kaikenikäisille ja se onkin suosittu treenipaikka hyvien parkkiensa ansiosta. 

---------- 

Mitä etsimme 


Etsimme välinevuokraamoon välinehuoltopäällikköä talvikaudelle 2021-2022. Sinulla tulee olla osaamista laskettelusuksien, lumilautojen ja muiden vuokrattavien välineiden vuokraus-, huolto- ja säätötehtävistä. Jos sinulla on polkupyörämekaanikon taidot hallussa, voi työtä olla tarjolla myös kesäkaudelle! Odotamme valittavilta henkilöiltä positiivista asennetta hiihtokeskuksessa työskentelyä ja asiakaspalvelua kohtaan. Jos olet aina haaveillut kaudesta Lapissa tai Alpeilla, pääset tässä hitusen lähemmäksi sitä fiilistä tämän toimenkuvan myötä!

----------

Mitä odotamme hakijalta 

- Täysi-ikäisyys

- Välinetuntemus ja huoltotaito

- Suomen kielen taito

- Asiakaslähtöisyys

- Oman auton käyttö (tai muu varmistus, jotta pääset töihin sujuvasti)

- Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi

---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme töitä kaudeksi 2021-2022 lumisissa maisemissa.  Työ painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin, mutta kauden kunnolla käynnistyessä rinteet ovat auki päivällä myös arkisin.

Työn aloitus: Aloitus on heti, kun kausi käynnistyy. Töitä on tarjolla kauden loppuun, parhaimmillaan huhtikuulle. 

Palkkaus: TES /Kokemuksen mukaan

---------- 


Miten haet työpaikkaa

Nyt jos koskaan on sinun tilaisuutesi elää rinne-elämää! Jätä hakemuksesi jo tänään alla olevan hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

http://smile2.likeit.fi/apply/243400648

---------- 

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emilia Raatikainen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 463 5827
emilia.raatikainen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot