Välinehuoltaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Etsitkö vakaata työtä, jossa pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä? Pidätkö työstä, jossa näet oman kätesi jäljet? Jos tunnistit itsesi, saatat olla meidän tekijämme! 

Etsimme asiakasyrityksellemme Paimioon vakituiseen työsuhteeseen VÄLINEHUOLTAJAA. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 6-18 välillä, mutta toivomme hakijalta myös joustavuutta satunnaiseen viikonlopputyöhön. Työ on kokoaikainen, tai osa-aikainen työntekijän niin halutessa.  

Työtehtävinäsi on välinehuollon tehtävät sekä siivoustehtävät.

Edellytämme sinulta välinehuollon koulutusta. Työtä tehdään Paimion ja Sauvon välillä, joten tässä työssä tarvitset oman auton. Puhut sujuvaa suomea. Työturvallisuus - ja EA-kortit ovat eduksesi.

Toivomme sinulta innokasta asennetta työhön sekä uuden oppimiseen. 

Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) - lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn kansainvälisessä asiakasyrityksessämme.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot