Välinehuoltaja
Suomen Välinehuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme asiakkaallemme Suomen Välinehuollolle Helsinkiin välinehuoltajia yrityksen kasvavaan yhteisöön.

Työ on kokoaikaista, työsuhde on vakituinen ja aloitus tapahtuu mahdollisimman nopeasti. Mikäli työn sijainti vaatii kohdallasi muuttamista, tarjoamme sinulle ensimmäisiksi kuukausiksi asunnon työpaikan läheisyydestä.

Miksi meille?

Suomen Välinehuolto Oy on valtakunnallisesti ainoa välinehuollon yksityisiä palveluita tarjoava yritys. Ainutlaatuisen asemamme ja työympäristömme lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuudet vahvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin työssään ja nauttivat siitä. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja tehtäviäsi pääset suorittamaan moderneilla välineillä itsenäisesti sekä osana työryhmää.

Tehtäväkenttäsi

Välinehuoltajan pääasiallinen työ on huolehtia terveydenhuollon tutkimuksissa ja toimenpiteissä käytettävien laitteiden, välineiden ja instrumenttien puhtaudesta ja käyttövalmiudesta. Välinehuoltaja on välinehuollon asiantuntija, joka osaltaan varmistaa potilasturvallisuutta käytettävien instrumenttien puhtauden osalta. Välinehuoltajan työ Suomen Välinehuollossa on hyvin monipuolista terveydenhuollon eri osa-alueilla toimivien asiakkaiden myötä, ja välinehuoltajamme pääsevätkin kartuttamaan ammattitaitoaan laaja-alaiseksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Edellytykset

Hakijoilta edellytämme välinehuoltajan koulutusta. Aiempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä luetaan eduksesi. Tehtävä vaatii tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja ja itseohjautuvaa asennetta. Se sisältää runsaasti käsin tehtävää työtä, mutta myös koneiden ja laitteiden käyttäminen kuuluvat välinehuoltajan arkipäivään. Toisinaan työ voi olla fyysisestikin kuormittavaa. Työssä menestymisen kannalta on tärkeää kyetä omaksumaan uutta tietoa ja osata soveltaa sitä käytäntöön.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Rekrytoinnin tehtävään suorittaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan vakituiseen työsuhteeseen Suomen Välinehuollolle. Hakijoita haastattelemme jo hakuajalla ja paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa Baronalta Markus Korpela numerosta 0504648493 (arkisin klo 9-15).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351803
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (markus.korpela (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0504648493
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Lappeenranta, Jyväskylä