(Poistunut julkaisusta)

Välinehuoltaja
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen välinehuoltajan Espoon kohteeseemme.

Vakituinen työsuhde. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7:00 tai klo 8:00 alkaen (7,5h/pvä). Työ sisältää välinehuollon prosessin kaikki vaiheet, astioiden käsittely, pesu, pakkaus, sterilointi sekä klaavausta, koneina mm.autoklaavi. Palkkaus Tes 2 + koulutuslisät. Työt alkavat 1.3.2018

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Lisäksi toivomme hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa.
Välinehuoltajan työ on monipuolista, vaihtelevaa, haastavaa, palkitsevaa ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia oppia uutta. Edellytämme hakijoilta välinehuoltajan koulutuksen. Työnantaja tekee turvallisuusselvityksen ennen työn aloittamista. Teemme paljon yhteistyötä asiakohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Lena Rosenström; lena.rosenstrom(at)sol.fi. Hakemukset osoitteeseenwww.sol.fi/tyonhakijoille.Emme ota sähköpostihakemuksia vastaan.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.