(Poistunut julkaisusta)

Välinehuoltaja lääketeollisuuteen
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2018

Haemme hyvän asenteen omaavaa välinehuoltajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen vastaamaan Orion Oy:n pakkaus- ja tuotantolinjojen välineiden ja laitteiden pesusta, desinfioinnista ja käyttövalmiudesta. Työtä tehdään katkeavassa 3-vuorossa Espoossa.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Espooseen uutta välinehuoltajaa tuotanto- ja pakkauslaitteiden tuotekontaktiosien huoltotehtäviin. Työ on eri valmistuslinjojen osien puhdistusta, kuivausta ja puhtaudentarkistustehtäviä. Työ sisältää myös tuotanto tukevia puhdistukseen liittyviä töitä ja dokumentointia. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Edellytämme välinehuoltajan koulutusta tai työssä hankittua vastaavaa pätevyyttä. Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden välihuollon ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.