(Poistunut julkaisusta)

Välinehuoltaja, keikkatyö
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Hei! Haemme lisää välinehuoltajia joukkoomme. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta välinehuoltoa!

Työssäsi välinehuoltajana pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi esimerkiksi kaupungin hammashoidon välinehuollossa tai vaikkapa HUS välinehuoltokeskuksessa ja osastoilla. Voit keikkailla joustavasti oman aikataulusi mukaan. Töitä on tarjolla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Porvoossa, Lohjalla ja Raaseporissa. Työsuhteet ovat yhdestä päivästä useamman viikon sijaisuuksiin painottuen arkipäiviin.

Palkkaus:
- Pätevän välinehuoltajan palkka: 13,39€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
- Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
- Välinehuoltajia tai alan opiskelijoita

Onhan sinulla myös
- Työkokemusta viimeisen viiden vuoden sisällä välinehuollosta tai harjoittelukokemusta vuoden sisällä, jos olet vastavalmistunut tai opiskelija
- Välinehuollon peruslaitteiden ja aseptiikan hallintaa
- Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://seure.fi/tartuntatautilaki-ja-
rokotesuoja/
- Mahdollisuutta työskennellä päiväaikaan arkipäivisin
- Työtehtävään riittävää suomen kielen taitoa

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja CV: ssä; opiskelija kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Työhakemuksen ja CV: n voit täyttää tästä https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1693. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset