(Poistunut julkaisusta)

Välinehuoltaja (Espoo)
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2017

Oletko kiinnostunut kiinteistöpalvelualan töistä? Kiinnostaako sinua fyysinen työ? Meillä on duuni sinulle!

Haemme nyt VÄLINEHUOLTAJAA asiakkaallemme Espoon Mankkaalle.

Välinehuoltajana tehtäväsi on suorittaa välinehuollon tehtäviä tuotantotiloissa. Pestävät välineet vaihtelevat pienistä, käsin käsiteltävistä osista, suuriin, trukilla siirrettäviin osiin. Työt ovat fyysisiä, ja vaativat hyvää yleiskuntoa ja tarkkuutta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Tällä hetkellä työtä on tarjolla ainakin vuoden loppuun asti, mutta jatko on myös mahdollinen.

Toivomme sinulta aikaisempaa työelämänkokemusta sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työt edellyttävät tarkkuutta ja itsenäistä työskentelyotetta, tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta. Katsomme eduksi mahdollisuuden tehdä pitkään töitä. Koulutamme sinut tehtävään, joten aikaisempi kokemus juuri välinehuollosta ei ole edellytys työssä onnistumiseen.

Tarjoamme mukavaa työtä sinulle, joka etsit mielekästä tekemistä ja hyvää, fyysistä työkokemusta. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 8.10.2017 oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Me Personalhusetilla pyrimme pitämään hyvää huolta jokaisesta. Oli huolesi pieni tai suuri, voit aina soittaa meille ja asiat hoidetaan yhdessä kuntoon. Tule siis mukaan energiseen joukkoomme ja ole mukana kehittämässä toimintaamme!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!www.personalhuset.fi