(Poistunut julkaisusta)

VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ/VALUN JÄLKIKÄSITTELIJÖITÄ
Alteams Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Alteams - "It's in the people"!

Kiinnostaako sinua työskentely yrityksessä, jossa työt tehdään tiimeissä, panostetaan yhteishenkeen, motivoidaan henkilökuntaa sekä työturvallisuus on vahvasti työssä läsnä? Jos vastasit kyllä, jatkathan lukemista!

Etsimme Ruoveden hiekkavalimo-yksikköön

VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ/VALUN JÄLKIKÄSITTELIJÖITÄ.

Monipuolisiin tuotannon työtehtäviin kuuluu mm. valujen jälkikäsittelyä sekä hiekkamuottien kaavausta ja kokoonpanoa. Tarjolla on aluksi 4 kuukauden määräaikainen työsopimus ja työn jatkuminen mahdollista määräajan jälkeen.

Etsimämme henkilö on motivoituneella asenteella varusteltu, hyvät kädentaidot omaava sekä tunnollinen tekijä. Sopivaa taustaa työhön olisi aikaisempi kokemus metallialan töistä tai alan koulutus. Työssä on myös mahdollisuus kouluttautua lisää ja näin ollen kehittää omaa ammattitaitoaan. Hitsaustaito ja kokemus alumiinien käsittelystä katsotaan myöskin eduksi. Työtä tehdään yhdessä vuorossa, tilapäinen kaksivuorotyö mahdollista. Yrityksellä käytössä tulospalkkaus. Työt alkavat 30.7 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Kerro meille mitä sinä osaat ja täytä hakemus cv:n kera oheisen linkin kautta. Rekrytointia Baronalta hoitaa Miia Leponen, miia.leponen@barona.fi tai 040 6859 792.