(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijöitä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Etsimme hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä valimotyöhön.

Jos sinua ei haittaa melu, pöly tai fyysinen työ, niin nyt on paikka tarjolla! Koulutus tehtävään tapahtuu työn ohella, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse, asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

• mahdollisuuden pitkään työsuhteen

• tilaisuuden kehittyä eri tehtäviin

• kilpailukykyisen palkan

Työtehtäväsi alkavat hiontatöillä jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus edetä muihin valimon tehtäviin. Tavoitteena on, että sinusta saadaan todellinen valimon moniosaaja.

Odotamme hakijalta ennen kaikkea:

• raudankovaa asennetta

• hyvää fyysistä kuntoa

• valmiutta vuorotyöhön

Jos tunnistat itsesi edellisestä, niin jätä hakemus järjestelmäämme linkin kautta. Toimi nopeasti sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari-Matti Rännäli 050 5170 791 arkisin klo 8-16

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Eduksi luettavat asiat: Fyysinen työ, Vuorotyö