(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä/valun jälkikäsittelijä
Alteams Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Alteams - "It's in the people"!

Kiinnostaako sinua työskentely yrityksessä, jossa työt tehdään tiimeissä, panostetaan yhteishenkeen, motivoidaan henkilökuntaa sekä työturvallisuus on vahvasti työssä läsnä? Jos vastasit kyllä, jatkathan lukemista!

Etsimme Ruoveden hiekkavalimo-yksikköön työmäärän kasvaessa vielä yhtä:

VALIMOTYÖNTEKIJÄÄ/VALUN JÄLKIKÄSITTELIJÄÄ.

Monipuolisiin tuotannon työtehtäviin kuuluu mm. valujen jälkikäsittelyä sekä hiekkamuottien kaavausta ja kokoonpanoa. Tarjolla ensin 4 kk määräaikainen työsopimus ja tavoitteena jatkossa vakituinen työsuhde.

Etsimämme henkilö on motivoituneella asenteella varusteltu, hyvät kädentaidot omaava sekä tunnollinen tekijä. Sopivaa taustaa työhön olisi aikaisempi kokemus metallialan töistä tai alan koulutus. Työssä on myös mahdollisuus kouluttautua lisää ja näin ollen kehittää omaa ammattitaitoaan. Hitsaustaito ja kokemus alumiinien käsittelystä katsotaan myöskin eduksi. Työtä tehdään yhdessä vuorossa, tilapäinen kaksivuorotyö mahdollista. Yrityksellä käytössä tulospalkkaus. Työt alkavat elokuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Kerro meille mitä sinä osaat ja täytä hakemus cv:n kera oheisen linkin kautta. Rekrytointia Baronalta hoitaa Jani Karjalainen, jani.karjalainen@barona.fi tai 040 5653550.