(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä/sulattaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haemme asiakasyrityksellemme sulattajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Sulattaja työskentelee metalleja jalostavan teollisuuden sulatossa, jossa hän ohjaa ja valvoo metallien valmistusta malmirikasteista tai romumetallista. Työ on luonteeltaan prosessinohjausta. Ammatissa tarvitaan sulatusprosessin tuntemusta sekä tarkkuutta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja.

Odotamme hakijalta reipasta, oma-aloitteista ja jämäkkää työskentelyotetta ja joka ei pelkää työskennellä kuumissakin olosuhteissa.

Perehdytys tehtäviin tapahtuu työn ohella, aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, motivaatio ja halu tehdä haastavaa työtä ratkaisee.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta valimoalalta sekä metallialan perustutkintoa, valimoalan ammatillinen tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

• mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

• haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän

• kilpailukykyisen palkan

Jos sinusta tuntuu, että täytät nämä kriteerit niin jätä hakemus järjestelmäämme linkin kautta.

Toimi nopeasti sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana!

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.