(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Etsimme Joensuun kupeessa, Lehmossa toimivalle asiakkaallemme työntekijöitä valimon työtehtäviin. 

Työ valimossa vaatii huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta sekä omatoimisuutta ja yhteistyötaitoja. Työn luonne huomioiden hakijoilta toivotaan aikaisempaa kokemusta tuotannollisista työtehtävistä. Työ on osin fyysistä ja työolosuhteet vaativia joten hyvä kunto on eduksi. 

Työt alkvat sopimuksen mukaan kevään aikana. Työskentely tapahtuu  3 vuorossa viitenä päivänä viikossa. 

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. Tarjoamme hyvät ja kattavat edut työntekijöille, mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä laadukkaan työterveyshuollon.

 Lisätietoja:

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.