(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Etsimme Joensuun kupeessa, Lehmossa, toimivalle asiakkaallemme työntekijää valimon työtehtäviin. Työ alkaa noin puolen vuoden määräaikaisuudella, mutta tähtää vakituiseen työhön asiakkaan omana työntekijänä.

Töitä tehdään 3-vuorossa (aamu, ilta, yö) ja viikonloput ovat vapaat. 

Työ valimossa vaatii huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta sekä omatoimisuutta ja yhteistyötaitoja. Työ on fyysistä ja työolosuhteet vaativia, joten hyvä kunto on eduksi.

Työn luonne huomioiden hakijoilta toivotaan aikaisempaa kokemusta tuotannollisista työtehtävistä, joskaan se ei ole välttämätöntä. 

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan, ja haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten käythän jättämässä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja: Tanja Asikainen p. 050 376 5735/tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.