(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen valimotyöntekijää. Asiakkaamme on metallien valmistamiseen erikoistunut yritys, joka valmistaa sinkki- ja alumiinianoideita merenkulun tarpeisiin korkealaatuisista raaka-aineista. Yli 30 vuoden kokemus ja innovatiiviset ratkaisut ovat vakiinnuttaneet yrityksen alan parhaimpien toimijoiden joukkoon.

Valimotyöntekijänä päiväsi koostuvat aluksi sahaamisesta, hiomisesta ja jatkossa myös valamisesta.
Työssä menestymiseen tarvitset ehdottomasti hyvää asennetta, sillä se ratkaisee! Onhan sinulla siis palava halu oppia uutta ja kehittyä, olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja kykenet kantamaan vastuuta? Hyvä, sillä silloin olet juuri etsimämme henkilö!
Tämä työ sisältää paljon nostelua sekä kappaleiden siirtelyä, joten olethan valmis myös fyysiseen hommaan.

Eduksi katsomme alaan liittyvän koulutuksen esim. metalli -tai puupuolelta, trukinajotaidon sekä tietokoneen käyttötaidon.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi ja itseohjautuvan tiimin tuen ympärillesi.
Työ alkaa tammikuussa ja sitä tehdään arkisin klo 6:30-15. Työ on alkuun 6kk Cityworkin kautta, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaamme kirjoille.

Työpaikka sijaitsee Liedon Tuulissuolla, joten onhan sinulla auto, jotta pääset kulkemaan töihin sovittuina aikoina. Huomioithan myös, että kyseessä on savuton työpaikka.

Jos siis etsit pitkäaikaista työsuhdetta, etkä pelkää fyysistä työtä, niin laita hakemusta tulemaan. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa
Heidi Alitalo
040 624 7681
heidi.alitalo@citywork.fi