(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Etsimme asiakkaallemme VALIMOTYÖNTEKIJÄÄ valukappaleiden jälkikäsittelyyn. Asiakkaamme valmistaa käsinkaavattuja valuja eri teollisuuden alojen tarpeisiin.

Sinun työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa valukappaleiden leikkaus, hionta, hiekkapuhallus, patinointi sekä pakkaus ja postitus. Pääset tehtävässä siis näkemään monipuolisesti metallivaluun liittyviä työtehtäviä- ja vaiheita. 

Työ vaatii Sinulta metallialan tuntemusta, tarkkuutta sekä kädentaitoja. Sinulta toivomme myös työhön tarttuvaa asennetta ja ongelmanratkaisukykyä. Työpaikka vaatii sijaintinsa puolesta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on alkuun määräaikainen arviolta parin kuukauden ajan. Tuotantotilanteesta riippuen ja töiden sujuessa voi olla mahdollisuus pidemmälle työsuhteelle.

Tässä on hieno mahdollisuus alasta kiinnostuneelle henkilölle, jolla on tahtoa päästä tulosvastuulliseksi osaksi pienen yrityksen kasvutarinaa. Jos työpaikka herätti kiinnostusta, niin laita hakemusta tulemaan tai ole yhteydessä Amikon Saara Tereskaan, p. 0504767404, saara.tereska@amiko.fi.