(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Etsimme Joensuun kupeessa, Lehmossa, toimivalle asiakkaallemme työntekijää valimon työtehtäviin. Työ alkaa aluksi lyhyemmällä määräaikasella sopimuksella, mutta on mahdollista, että työt jatkuvat myös kesän jälkeen.

Töitä tehdään 3-vuorossa ja viikonloput ovat vapaat. 

Työ valimossa vaatii huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta sekä omatoimisuutta ja yhteistyötaitoja. Työ on usein fyysistä ja työolosuhteet vaativia, joten hyvä kunto on eduksi.  

Työn luonne huomioiden hakijoilta toivotaan aikaisempaa kokemusta tuotannollisista työtehtävistä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta niin jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta.

Lisätietoja: Tanja Asikainen p. 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.