(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä
Karhula Foundry Ltd Karhula Foundry

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Barona hakee Karhulan Valimolle valimotyöntekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Sulzer Pumps ilmoitti joulukuussa 2015 sulkevansa valimon. Syyskuussa 2016 valimo- ja konepajateollisuuden ammattilaiset Pekka Kemppainen, Ilkka Hakala ja Jyrki Laitinen ostivat valimon.

Uusi yhtiö Karhulan Valimo Oy työllisti heti 54 henkeä ja myöhemmin on palkattu 20 entistä valimotyöntekijää ja toimihenkilöä takaisin. Lisäksi 2017-2018 uusia työntekijöitä on palkattu noin 20. Tilauskannan edelleen kasvaessa Karhulan Valimo hakee lisää työntekijöitä koulutettavaksi Valimotyöntekijöiksi erilaisiin tehtäviin kuten valujen korjaukseen, luokkahitsariksi, sulattajiksi ja muottien valmistajiksi.

Työ on fyysistä valimotyötä kuten sulatus-, valu-, tyhjennys-, puhdistus- ja viimeistelytehtäviä. Uusille työntekijöille tehdään henkilökohtaiset perehdyttämisohjelmat ja tehtäviin koulutetaan. Tehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja rutiininsietokykyä. Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää asennetta ja erinomaista oppimiskykyä.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Motivoituneilla tekijöillä voi olla tulevaisuudessa myös mahdollisuus suorittaa prosessitekniikan perustutkinto oppisopimuskoulutuksena.

Haethan paikkaa heti koska ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.