(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Etsimme Joensuussa toimivalle asiakkaallemme työntekijää valimon työtehtäviin. Työ alkaa aluksi lyhyemmällä määräaikasella sopimuksella, mutta on toivottavaa, että hakija on käytettävissä myös kesän jälkeen.

Töitä tehdään 3-vuorossa ja viikonloput ovat vapaat. Hakijalta odotetaan ennen kaikkea reipasta asennetta, sitoutumista ja korkeaa motivaatiota työtä kohtaan.

Hakijoilta toivotaan aikaisempaa kokemusta tuotannollisista työtehtävistä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta niin jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta.

Lisätietoja: Sara Keronen 0452310590/sara.keronen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.