(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä (oppisopimus, 10 paikkaa)
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Haluatko opiskella valimoalaa ja saada itsellesi uuden ammatin? Haluatko oppia tekemällä ja käytännön kautta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tuleva valimoalan moniosaaja.

Olemme Skandinavian johtava rautavalimo ja teemme vaativia käsinkaavattuja valuja paperi- ja kartonkikoneille. Valujen kokoluokka vaihtelee noin viidestäsadasta kilosta aina noin seitsemäänkymmeneentuhanteen kiloon.

Haemme nyt Valmetille Jyväskylän valimolle oppisopimusopiskelijoita tammikuussa 2021 alkavaan kaksivuotiseen koulutukseen. Opiskelu pitää sisällään sekä työssäoppimista että teoriaopintoja ja kaikki oppiminen tapahtuu valimollamme. Koulutuksen jälkeen sinulla on valimoalan ammattitutkinto.

Valimotyöntekijän työtehtävät vaihtelevat metallin sulattamisesta valumuottien ja keernojen valmistukseen sekä valujen jälkikäsittelyyn. Työaikamuoto on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta työtehtävästä riippuen tarvittaessa valmiutta myös kaksi- tai kolmivuorotyöhön.

Toivomme sinulta

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai metallialan koulutus, mutta sitä ei edellytetä. Odotamme sinulta tarkkuutta, joustavuutta sekä valmiutta vaihteleviin työtehtäviin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvän fyysisen kunnon lisäksi oma-aloitteista otetta työntekoon, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Opiskelu tapahtuu työsuhteessa ja saat sen ajalta teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä valimolle vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta antaa tuotantopäällikkö Esa Karinkanta p. 050 476 7243 keskiviikkona  11.11.2020 klo 13 – 15 sekä keskiviikkona 18.11.2020 klo 13 - 15 välisenä aikana. Laita hakemuksesi 22.11. mennessä. Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakumme kautta.
 

Valmet Rautpohjan esittelyvideo löytyy täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers