(Poistunut julkaisusta)

Valimotyöntekijä (Jyväskylä)
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Etsimme asiakkaallemme Valmet Technologies Oy:lle VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ Jyväskylän valimolle monipuolisiin työtehtäviin. Työsuhde on alkuun määräaikainen, arviolta vuoden loppuun saakka. Jatko on mahdollinen.

Valmetin Jyväskylän valimo valmistaa käsinkaavattuja valuja paperikone-, tuulivoima- ja laivateollisuuden sekä muun teollisuuden tarpeisiin. Valimolla on kaksi kaavauslinjaa ja sulatto. Valimolla työskentelee noin 60 henkilöä. Työtehtävät edellyttävät hyvää terveydentilaa.

Odotamme Sinulta lisäksi:
-Joustavuutta
-Oma-aloitteista otetta työntekoon
-Laatu- ja turvallisuusajattelua
-Tiimihenkisyyttä
-Vuorotyövalmiutta

Eduksesi katsotaan:
-Aikaisempi työkokemus valimoalalta

Tarjoamme Sinulle hyvän työporukan lisäksi haastavan ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 1.4.2018 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14:00-15:00 Valmetin Ari Mourujärvi, 0405705611, ari.mourujarvi@valmet.com sekä muina aikoina Go Onin HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Valmet Jyväskylä on savuton työpaikka.