(Poistunut julkaisusta)

Valikoimapäällikkö, päivittäistavarat
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Mitä tapahtuu ennen kuin ruokakauppoihin valikoituu juuri tietyt tuotteet? Mistä tuotteiden hinnat kussakin myymälässä juontuvat ja mitä kaikkea taustalla ja suunnittelussa on tehtävä? Mitä tehdään, ennen kuin Prisman tietty osasto, S-marketin TV-mainos tai Food Market Herkun erikoisvalikoima toteutuu?

Meidän on päivittäistavarakaupan markkinajohtajana ja Suomen suurimpana kaupan alan toimijana varmistettava, että asiakkaamme saavat S-ryhmän kaupoista etsimänsä tuotteet edulliseen hintaan. Kuinka sinä voit meitä tässä auttaa?

Haemme valikoimat, hinnoittelu ja markkinointi -yksikön tuoretuotetiimin vahvistukseksi valikoimapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme vähittäiskaupan, päivittäistavaroiden ja elintarvikkeiden alalta jo kokemusta omaavaa kaupan alan moniottelijaa. Sinulla on kiinnostusta ruoan trendien ja muuttuvien asiakastarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen ja lähestyt valikoimahallinnan haasteita analyyttisesti. Olet innostunut ja syventynyt analytiikan hyödyntämiseen valikoima- ja hinnoittelutyössä ja sinulla on matemaattista kyvykkyyttä ja ymmärrystä esimerkiksi hintajoustojen merkityksestä. Tehtävässä viestintätaidot ovat merkittävässä roolissa ja kykenetkin kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Yhteistyö tiimin sisällä ja sen ulkopuolelle on luontevaa ja toimivaa. Välillä hektisenkin arkemme keskellä sinulla pysyy langat käsissä ja siedät painetta ja tiukkojakin aikatauluja. Viet asioita ja projekteja jämäkästi eteenpäin ja toimit määrätietoisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä menestymistäsi auttaa soveltuva korkeakoulututkinto.

Työkavereinasi on joukko eri tuoteryhmistä vastaavia valikoimapäälliköitä sekä valikoimakoordinaattoreita. Kaikki alansa huippuammattilaisia. Viihdymme ruokakaupan tiiviissä, jokapäiväisen kilpailun maailmassa, mutta päivän tilanteen lisäksi suunnittelemme ja kehitämme asioita pitkällekin eteenpäin. Meillä on reipas tekemisen meininki ja hyvä porukan yhteishenki. Työpaikka sijaitsee Ässäkeskuksessa Helsingin Vallilassa.

Valikoimapäällikön tehtävän kaksi päätarkoitusta ovat tiivistetysti

  1. tuoteryhmien valikoimahallinta
  2. tuoteryhmien ketjuhinnoittelu

Laajemmin kuvattuna tehtävät vaihtelevat esimerkiksi kysynnän analysoinnista ja ennustamisesta valikoiman suunnitteluun ja tuoteryhmien ketjuhinnoitteluun. Tämän ohella vastaat tuoteryhmäkonseptien ja toimintamallien systemaattisesta kehittämisestä ja myynnin ennustamisesta. Tämä rooli tarjoaa haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jonka työn jälki näkyy kaikissa ruokakaupan ketjuissamme: Prisma, S-market, Food Market Herkku, Sale, Alepa ja ABC-market. Aamupäivällä saatat analysoida myyntejä ja työstää kysyntäanalyysiä ja iltapäivällä suunnittelet kysyntälähtöistä valikoimaa. Seuraavana päivänä olet miettimässä päivityksiä tuoteryhmäkonseptiin, tapaat yhteistyöpalaverissa tavarantoimittajan ja sovit hankintapäällikön kanssa miten ratkaisette edessä olevan tilanteen. Valitun henkilön vastuulle tulevat tuoteryhmät täsmentyvät myöhemmin hakuprosessin jälkeen.

Tulet työskentelemään SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksessa, jonka vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti. Meillä pääset innovatiiviseen ja kehitysmyönteiseen organisaatioon ja osaksi työstään innostunutta asiantuntijaporukkaa. Teemme omia töitämme keskittyneesti, mutta monet asiat ratkaisemme porukalla. Olemme aina valmiita tukemaan ja auttamaan kollegaa, ja kokoonnumme tiimipalaverien lisäksi lounastunneille ja kahvihetkille.

Tiimimme kädenjälki näkyy miljoonien suomalaisten jokapäiväisessä elämässä ja on kaupankäyntinä miljardien eurojen kokoluokassa. Pääset olemaan S-ryhmän päivittäistavarakaupan ytimessä ja kehittymään ja oppimaan monipuolisesti. Jos kaipaat myöhemmin urallasi uusia tehtäviä, niin vaihtoehtoja tässä jatkuvasti kehittyvässä kaupparyhmässä tulee riittämään. Erinomaisista henkilöstöeduistamme pääset lukemaan lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta?

Jos jäit kaipaamaan lisätietoja tehtävästä, voit soittaa tuoretuotteiden valikoimajohtaja Antti Oksalle (puh. 010 76 80699) 30.7. klo 12-13 tai 31.7. klo 14-15. Hakemukset pyydämme lähettämään 5.8.2019 mennessä oheisen hakulomakkeen kautta. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.