(Poistunut julkaisusta)

Valikoimapäällikkö - anonyymi rekrytointi
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Etsimme kahta valikoimapäällikköä S-ryhmän vähittäiskaupan käyttötavarakaupan tiimeihin. Haussa on valikoimapäällikkö pukeutumisen ja sportin tiimiin sekä kodin ja viihteen tiimiin.

Valikoimapäällikön tehtävässä keskeistä on valikoimien suunnittelu, kuluttajakäyttäytymisen analysointi ja myyntien ennustaminen.

Työssäsi analysoit markkinaa ja ennakoit kysynnän muutoksia. Keskeistä on kysyntälähtöisten valikoimien suunnittelu (Prisma, S-market, Sale, Alepa, ABC-market, Kodin Terra) ja tuotetasoinen myyntien ennustaminen.

Valikoimapäällikkönä tunnistat tuoteryhmiesi markkinointi- ja viestintätarpeet. Vastaat tuoteryhmillesi asetettujen hinta- ja tuottotavoitteiden toteutumisesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden eri yksiköiden asiantuntijoiden kanssa ja johdat tuoteryhmiesi kaupallista menestystä.

Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen vastuunkantaja. Olet yhteistyökykyinen ja pidetty työkaveri jo nyt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

• vähittäis- ja etenkin käyttötavarakaupan tuntemusta
• kiinnostusta muodin, trendien ja muuttuvien asiakastarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen
• analyyttisyyttä, paineensietokykyä ja joustavuutta
• hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tavoitteellista suorituskykyä
• kykyä ja kiinnostusta analytiikan hyödyntämiseen valikoima- ja hinnoittelutyössä
• matemaattista kyvykkyyttä, esimerkiksi hintajoustojen ja halo-vaikutusten ymmärrystä
• sujuvaa englannin kielen taitoa
• soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työkokemuksella hankittua vastaavaa osaamista

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään tuoteryhmiäsi S-ryhmän huippuasiantuntijoiden kanssa. Tuleva työsi on jatkuvaa oppimista, jossa kehityt osana innovatiivista organisaatiota. Saat käyttöösi myös S-ryhmän laajat henkilöstöedut.

SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja valtakunnallinen ohjaus. Ketjuohjauksessa kehitetään Suomen tunnetuimpien ketjubrändien valikoimia ja luodaan koko kansaa puhuttelevia kaupallisia konsepteja, palveluita ja markkinointitekoja.

Lisätietoja tehtävistä antavat Päivi Hole, valikoimajohtaja, pukeutuminen ja sport. Pe 9.11. klo 12-13 ja ti 13.11. klo 13-14 puh. 010 76 80711 tai paivi.hole@sok.fi.

Ville Vahla, valikoimajohtaja, koti ja viihde. Pe 9.11. klo 12-13 ja ti 13.11. klo 14-15 puh. 010 76 80625 tai ville.vahla@sok.fi.

Lähetä hakemus ja palkkatoivomus 18.11.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Tämä haku toteutetaan anonyymina haastatteluun saakka.

Tarkemmat ohjeet:

Kokeilemme SOK:lla marraskuun ajan anonyymia rekrytointia. Kokeilu on osa Elinkeinolämän keskusliiton Työ ei syrji – kampanjaa. Kokeilu ei vaikuta mahdollisuuksiisi avoinna olevan tehtävän saamisessa, Valinta tapahtuu normaalin tapaan hakemuksen, työkokemuksen, osaamisen ja tarvittaessa koulutuksen perusteella.

Anonyymiyden säilyttämiseksi pyydämme, ettet kerro hakemuksessa tietoja, jotka paljastavat mm. sukupuolesi tai ikäsi. Rekrytoinnin mahdollisesti edetessä haastatteluun henkilöllisyytesi selviää. Jos hakuprosessi ei etene haastatteluun saakka, ilmoitetaan asiasta sinulle.

Edellä mainituista syistä pyydämme, että täytät hakemuksesta vain kohdat, joissa kysytään nimeä, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Etunimeksi pyydämme kirjoittamaan ”Hakija” ja sukunimeksi itse keksimäsi sukunimen (esim. äitisi tyttönimi tai parhaan ystäväsi sukunimi), esimerkki: ”Hakija Rantanen”. Puhelinnumero tulee täyttää, jotta voimme olla sinuun jatkossa yhteydessä. Myös sähköpostiosoite on täytettävä, koska järjestelmämme tarvitsee sen taustatietoihin. Osoite ei kuitenkaan näy rekrytointia käsitteleville henkilöille. Sähköpostin muodolla ei anonyymiyden kannalta ole näin ollen merkitystä.

Pyydämme myös, ettet avointen kysymysten kohdassa kerro itsestäsi seikkoja, jotka paljastavat esimerkiksi sukupuolesi tai ikäsi. Jos liität hakemukseen CV:si, katsotahan että siitäkin on poistettu nämä tiedot.