(Poistunut julkaisusta)

VALIKOIMA- ja OSTOPÄÄLLIKKÖ
ANONYYMI

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Etsimme nyt vahvassa kasvu- ja uudistumisvaiheessa olevalle ja itsenäisen brändin omaavalle myymäläketjulle

VALIKOIMA- ja OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuullesi tulevat tämän myymäläketjun kaikki ostotoiminnot, niihin liittyvät prosessit sekä niiden kehittäminen. Kehität mallistoa vastaamaan kuluttajien kysyntää ja haet vaihtoehtoisia toimittajia ja hankintakanavia mm. messuihin osallistumalla, kilpailutat eri toimittajia, neuvottelet ostosopimuksia sekä auditoit toimittajia ja alihankkijoita. Lisäksi seuraat toimitusvarmuutta, varastonkiertoa ja toimitusten laatua.

Olet osa konsernin ostotiimiä ja osallistut aktiivisesti valikoima-/mallistosuunnitteluun ja -ideointiin. Raportoit tehtävästä ostotiimin vastaavalle johtajalle. Toimit tiiviissä yhteistyössä koko muun organisaation, mm. markkinoinnin, myynnin ja logistiikan kanssa. Sijaintipaikkasi on joko Turun tai Helsingin seudulla, olet valmis työssäsi myös jonkin verran matkustamaan. Tehtävä on organisaatiossa uusi.

Edellytämme sinulta jo muutaman vuoden kokemusta itsenäisistä ostotoiminnoista ja siihen liittyvien prosessien kehittämisestä; toivomme lisäksi kokemusta kuluttajatuotteista vähittäis- tai tukkukaupan parista, kiinnostusta ajan trendeihin ja ymmärrystä kuluttaja-asiakkaiden tarpeista esim. sisustamiseen, rakentamiseen tai kulutustavaroihin liittyen. Sinulla on tehtävään soveltuva, mieluiten AMK-tasoinen kaupallinen koulutus. Sujuvan suomen kielen lisäksi sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Olet toiminnassasi oma-aloitteinen ja aikaansaava; sinulla on myös erinomaiset neuvottelu- ja kommunikointitaidot. Vaikka työsi edellyttää itsenäisyyttä, olet myös joukkuepelaaja osana ostotiimiämme. Olet henkilönä kehityshakuinen ja tuot panoksellasi uusia ideoita toimintaamme uskaltaen tarvittaessa myös haastaa vanhoja käytäntöjä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorkonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 22.9.2020 mennessä.