(Poistunut julkaisusta)

Valikoima-assistentti, HOK-Elanto
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

HOK-Elannon Ravintolatoimialan tuote- ja valikoimahallinnan pieni, mutta pippurinen tiimi etsii reipasta ja tuoretta vahvistusta valikoima-assistentin tehtävään.

Valikoima-assistenttina työhösi kuuluu raaka-aineiden ja reseptiikan perustaminen järjestelmään. Lisäksi olet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, kuten ravintoloiden ja tavarantoimittajien kanssa sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Olemme tiivis tiimi, joten odotamme rohkeasti apua kysyvää ja avoimin mielin tehtäviin tarttuvaa työkaveria.

Työ itsessään ei vaadi tiettyä järjestelmäosaamista, mutta arvostamme tarkkuutta ja huolellista työotetta. Excel-velho ei tarvitse olla, mutta perusosaaminen on toivottavaa. Ravintola-alan tuntemuksesta on tehtävässä etua. Myös S-ryhmän tuntemuksesta on sinulle itsellesi hyötyä tehtävässä vauhtiin pääsemiseksi. Työkielenämme toimii suomi.

Sijaitsemme tällä hetkellä Lassilassa, mutta muutamme ensi keväänä Triplan upouusiin tiloihin Pasilaan. Työaikamme sijoittuu toimistotyöaikojen puitteisiin ja 8 tunnin työpäiviin, kuitenkaan joustoa ja liukumaa unohtamatta. Viikkotyöaikasi on noin 30h/vko, mutta ahkeralle työkaverille työaika voi joustaa täyteen 37,5h/vko. Tehtävässä ei ole mahdollista tehdä etätyötä.

Toivoisimme uuden tiimiläisen aloittavan 26.8.2019 Tehtävä on vuoden määräaikaisuus.

Innostuitko jo? Tartu tähän kiinnostavaan mahdollisuuteen pian, viimeistään 28. heinäkuuta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR konsultti Katri Vaimaa, katri.vaimaa@barona.fi.