(Poistunut julkaisusta)

Validointioperaattori
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Etsimme validointitiimiimme operaattoria, jonka vastuualueelle kuuluu MEMS-komponenttien luotettavuus- ja suorituskykytestausta. Työsi sisältää erityyppisten testilaitteiden käyttöä, mittaustulosten raportointia, 5S aktiviteetteja sekä muita laboratorioon liittyviä tehtäviä. Työskentely tapahtuu aamu-, ilta- ja viikonloppuvuorossa ja toimit läheisessä yhteistyössä validointi-insinöörien sekä laboratorion huollon kanssa.

Olet teknisesti orientoitunut ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Edellytämme hakijalta huolellisuutta ja tarkkuutta sekä halua oppia uutta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä turhaudu rutiinitehtävistä tai ahdistu teknisistä haasteista. Pystyt kommunikoimaan suomeksi ja englanniksi. Työkokemus testaus- tai laboratorioympäristössä lasketaan sinulle eduksi.

Tehtävässä pääset perehtymään nykyaikaiseen MEMS-komponenttitestaukseen ja anturiteknologiaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä korkean teknologian ja vaativien laatuvaatimusten testausta Vantaalla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä viimeistään 19.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Pietarinen 040 672 6661 (arkena klo 9-15). Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com