(Poistunut julkaisusta)

Validointiasiantuntija
Oriola Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Haemme

VALIDOINTIASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Oriolan Pharma -liiketoiminta-alueen laadunhallintayksikköön Espooseen.

Yksikkö huolehtii toimintojen vaatimustenmukaisuudesta lääkealan viranomaisvaateiden ja Oriolan oman ISO9001-toimintajärjestelmän osalta. Validointiasiantuntija työskentelee laadunhallintatiimin jäsenenä ja raportoi tehtävässään yksikön johtajalle.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

- osallistuminen kvalifiointi- ja validointityöhön ja sen dokumentointiin esim. erilaisissa tietojärjestelmä- tai toiminnankehitysprojekteissa ja lääkevarastotilojen kvalifioinneissa

- validoinnin yleissuunnitelman (Validation Master Plan) laadinta sekä sen toteutumisen koordinointi ja valvonta yhteistyössä validointityötä toteuttavien Oriolan muiden tahojen kanssa

- validointiin ja kvalifiointiin liittyvien toimintatapojen, menettelyiden ja dokumentoinnin kehittäminen ja ylläpito yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa

Olet aktiivinen, yhteistyökykyinen ja kehittämismyönteinen henkilö. Ymmärrät sekä liiketoiminnan tarpeet että viranomaisten vaatimukset ja kehität toimintaa niiden mukaisesti.

Edellytämme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta validointityöstä ja kattavaa ymmärrystä siihen liittyvistä lääkealan vaateista ja toimintatavoista, soveltuvaa tutkintoa esimerkiksi tekniikan alalta, sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa ja kykyä työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Kokemus Lean-toimintaympäristöstä on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän tärkeässä roolissa osana kansainvälistä organisaatiotamme. Me Oriolassa kannamme vastuun, olemme avoimia, työskentelemme yhdessä ja olemme aloitteellisia. Jos koet arvomme omiksesi ja innostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen 6.1.2019 mennessä osoitteessa http://www.oriola.fi/Ura-Oriolassa/.

Tehtävästä antaa lisätietoja Pharma -liiketoiminta-alueen laadunhallintayksikön johtaja Heidi Leponiemi, tavoitettavissa parhaiten 3.12.2018 klo 9-10 ja 5.12.2018 klo 12-13, puh. 050 429 4460, tai sähköpostitse heidi.leponiemi@oriola.com .