(Poistunut julkaisusta)

Validation Engineer
Bayer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Turun tuotantolaitos on osa Bayerin globaalia lääkevalmistusorganisaatiota, missä keskitymme polymeeripohjaisten lääkeannostelumenetelmien valmistukseen ja jakeluun. Vahvan kasvun jatkuessa haemme Bayer Oy:n Turun tuotantolaitoksen validointiosastolle vakituiseen työsuhteeseen henkilöä

Validation Engineer -tehtävään

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI
• Tehtäväsi painottuvat merkittävään suunnitteilla olevaan rakennushankkeeseen ja siihen liittyvään kvalifiointi- ja projektidokumentaation laadintaan.
• Kvalifiointitoimenpiteet liittyvät tuotannon teknisten järjestelmien käyttöönoton yhteydessä tehtäviin käyttäjävaatimuksiin, suunnittelutarkastuksiin, riskiarviointeihin, asennus- ja toimintatestauksiin sekä näiden dokumentointiin.
• Olet myös tiiviisti mukana hankkeen suunnittelussa ja käyttöönotossa osana kansainvälistä projektiryhmää.

SINÄ
• Tehtävässä on keskeistä organisoitunut, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteisuuteen perustuva lähestymistapa järjestelmien hankinnassa, kvalifioinnissa ja käyttöönotossa sekä toiminnan jatkuvassa parantamisessa.
• Olet kokenut projektityöskentelyn ammattilainen ja erinomaiset vuorovaikutustaitosi kompleksisessa toimintaympäristössä takaavat sujuvan yhteistyön talon sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti myös englannin kielellä.
• Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa ja intoa kehittää asiantuntemustasi.
• Työssä on eduksi lääketeollisuuden validointivaatimusten tuntemus ja perustiedot ohjausjärjestelmien sekä käyttöliittymäohjelmistojen toiminnasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Quality Lead Teijo Paavilainen, to 25.6. ja to 2.7. klo 15–16, puh. 020 785 2247.

Hae tehtävää 2.8.2020 mennessä.

 

 

Functional area: Quality
Seniority level: Professional
#LI-NOR