(Poistunut julkaisusta)

Väliaikatarjoilija Uniresta Oy
Uniresta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Uniresta tarjoaa keikkatyötä osaaville Väliaikatarjoilijoille, jotka innostuvat konserttien väliaikatarjoilusta, rakastavat asiakaspalvelua ja viihtyvät keskellä innostunutta konserttejen tunnelmaa. Haemme osa-aikaisia Väliaika/ Tilaustarjoilijoita Unirestan ravintoloihin Oulun talousalueelle .

Unirestan Väliaika/ Tilaustarjoilijana pääset toteuttamaan asiakkaille parhaita viihtymisen hetkiä! Huolehdit siitä, että asiakaspalvelu sujuu tehokkaasti mutta ystävällisesti ja nopeasti.

Aikaisempi osaaminen tarjoilusta katsotaan eduksi ja kokemus ravintola-alalta on ehdottomasti sinulle plussaa. Mikäli sinulta ei kuitenkaan vielä löydy alan kokemusta, voi tässä olla myös erinomainen mahdollisuus oppia. Tärkeintä on, että sinulta löytyy aitoa intohimoa alaa kohtaan, työskentelet reippaalla otteella etkä häkelly ajoittain kiireisissä työvuoroissa! Tarvitset tarjoilussa myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja hygieniapassin sekä anniskelupassin.

Tunteja on tarjolla keskimäärin 20 h /3 viikkoa ja työvuorot voivat sijoittua iltoihin ja viikonloppuihin. Edellytykset työnsaannille:

Täysi-ikäisyys

Suomen kielen taito

Eduksi luettavat asiat:

Hygieniapassi

Anniskelupassi

Viiniosaaminen

Oma auto

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja me Baronalta olemme sinuun yhteydessä.