(Poistunut julkaisusta)

Väliaikamyyjiä Helsingin kaupunginteatteriin (252)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Tässä on sinulle loistava tilaisuus tulla kanssamme työskentelemään uudistettuihin ja  remontoituihin tiloihin Helsingin kaupunginteatteriin ravintolapalveluihin.

Arkkitehti Timo Penttilän suunnittelema Helsingin Kaupunginteatteri on uusittu ja remontoitu perinteitä kunnioittaen. Teatteri sijaitsee Eläintarhanlahden upeissa maisemissa keskeisellä paikalla Helsinkiä. Tutustu Helsingin kaupunginteatteriin osoitteessa https://hkt.fi/

Haemme Sodexon  palvelukseen Helsingin kaupunginteatteriin sekä sen alaisuudessa oleviin studio Pasilaan ja ruotsinkieliseen Lilla Teatteriin talvi- ja kevätkaudeksi 2019 -2020

VÄLIAIKAMYYJIÄ

Helsingin kaupunginteatterin ravintolapalveluiden esittelyvideo https://vimeo.com/233369415/48da374df4

Tehtäviä ovat asiakaspalvelutehtävät teatterin lämpiössä teatteriesitysten aikana. Teattereilla on anniskeluoikeudet.  Väliaikamyyjät osallistuvat vuorossaan erilaisiin järjestelytehtäviin kuten myyntiartikkeleiden esillelaittoon, astiahuoltoon jne.

Odotamme

Odotamme:
- sinulla on hygieniapassi 
- omaat ilosen palveluasenteen
- olet oma-aloitteinen ja joustava
- riittävä suomen- ja englannin kielen taito asiakaspalvelussa toimimiseen

Katsomme eduksesi ruotsin kielen taidon ja anniskelupassin.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan tehtävän mukavassa työporukassa ja kulttuurin täyttämässä työympäristössä.

Lisätietoja

Tehtävä on määräaikainen talvi- ja kevään näytäntökauden loppuun. (lokakuusta 2019 ja päättyy toukokuussa 2020). Työtä tehdään tuntityöntekijän työsopimuksella. Työvuorot ovat yleensä arki-iltaisin ja lauantaisin. Työvuoroja on 2-4 viikossa ja työvuoron pituus on noin 4 tuntia.

Työ sopii hyvin opiskelijoille ja lisätyönä sekä esim. kartuttamaan eläketuloja. 

Kutsumme sopivimmiksi katsomamme hakijat haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 11.00 - 14.00 ravintolapäällikkö Tarja Vähä-Savo 050-331 6945, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.