(Poistunut julkaisusta)

Valaistussuunnittelija
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle

VALAISTUSSUUNNITTELIJAA

Etsimämme henkilö on koulutukseltaan arkkitehti, maisema-arkkitehti, sisustussuunnittelija tai sähkösuunnittelija ja innostuu valaistuksen tuomista mahdollisuuksista ja haasteista. Valaistussuunnittelijan työtehtäviin kuuluvat erilaisten suunnitteluprojektien suunnittelu ja toteuttaminen osana ammattilaisten tiimiä.

Etsinnässä on niin kokeneita ammattilaisia kuin vasta uraansa aloittelevia uusia kykyjä. Tärkeintä on, että tahdot kehittyä valaistusarkkitehtuurin ammattilaiseksi.
Toivomme, että sinulla on osaamista niin 2D kuin 3D mallinnuksesta sekä ohjelmistoista, kuten AutoCad, SketchUp ja Adobe Design Software.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Valaistussuunnittelija. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, 0207 414 852, heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.