(Poistunut julkaisusta)

Valaistusmestari
Kansallisgalleria

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme Nykytaiteen museo Kiasmaan osaavaa ja innostunutta

VALAISTUSMESTARIA

Tehtäviisi kuuluu Kiasma-teatterin ohjelman ja muiden tapahtumien valaistuksen toteutus. Ylläpidät ja kehität teatterin valo- ja mediateknistä järjestelmää ja vastaat yhdessä muiden mestareiden kanssa esitystaltiointien teosta sekä arkistoinnista. Osallistut teknisen kokonaisuuden toteutukseen ääni-, näyttämö- ja videopuolella sekä sovittaessa Kansallisgallerian muiden tapahtumien ja näyttelyiden toteutukseen. Työskentelet osana Kiasma-teatterin kuuden hengen tuotanto- ja tekniikkatiimiä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta muutaman vuoden ajalta. Teet työtä asiakaslähtöisesti, vastuuntuntoisesti ja huolellisesti. Itsenäinen työskentelyote, tiimityötaidot ja kyky toimia projektiorganisaatiossa ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Hallitset kokonaisuuksia ja pystyt hoitamaan useita samanaikaisia projekteja. Eduksi katsomme kokemuksen valosuunnittelusta. Suomen kielen taidon lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen taito. Kansallisgallerian arvot; avoimuus, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa nykytaiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Meillä on halu tukea ammatillista kehittymistäsi. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen myös saat työllesi. Työyhteisössämme joustavuus toimii molempiin suuntiin. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja haluamme sinut mukaan yhä parantamaan työmme laatua.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma 12.11. klo 10-12 ja pe 16.11. klo 10-12 vastaava tuottaja, Jonna Strandberg, +358 400 179 057

Kiinnostuitko?  Täytä hakulomake oheisen linkin kautta 20.11.2018 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/66AE15A4989006FD