(Poistunut julkaisusta)

VALAISTUS- JA SÄHKÖSUUNNITTELIJA
Finnmap Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme nyt Finnmap Infralle vakituiseen työsuhteeseen:
VALAISTUS- JA SÄHKÖSUUNNITTELIJAA


Haemme valaistus- ja sähkösuunnittelijaa monipuolisiin tie- ja katusuunnitteluhankkeisiimme. Olet saanut jo kokemusta infrapuolen valaistussuunnittelusta. Sinulla on sähköteknistä osaamista ja hallitset Dialux -ohjelmistot. Toisinaan saat haastaa itseäsi myös tietomallipohjaisessa suunnittelussa sekä valaistuksen visualisoinnissa. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi ja löydät niistä sen punaisen.


Meille Finnmap Infralla on tärkeää kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksen toimintatapoja ja työntekijöiden osaamista. Sinulta odotamme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Bentley-, Autodesk- ja Adobe- ohjelmistoperheiden tuntemus sekä tietomallinnusosaaminen lasketaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviisi ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden toimipisteidemme asiantuntijoiden kanssa. 
Voit työskennellä missä tahansa toimipisteessämme. Lisäksi meillä on joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.


Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä Finnmap Infran menestystarinaa!


Odotamme jo kovalla innolla uutta jäsentä tiimiimme, joten täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 10.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jussi.vikstrom@finnmap-infra.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Vikström, jussi.vikstrom@finnmap-infra.fi, puh. 040 748 9920.