(Poistunut julkaisusta)

Valaisin- / Tekninen myyjä, Sähköextra Oy (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Sähköextra Oy on vuodesta 1985 lähtien toiminut valaistukseen ja sähkötarvikkeisiin erikoistunut täyden palvelun liike. Palvelemme niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, sähköalan ammattilaisia kuin kiinteistöhuoltoliikkeitä kaikenlaisissa valaistukseen ja sähköön liittyvissä tarpeissa, sopivan valaisimen tai tarvikkeen löytämisestä aina koko kiinteistön valaistukseen saakka. Tärkeintä on, että saat juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi parhaiten vastaavat tuotteet ja palvelut – nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.sahkoextra.fi.

Haemme nyt Valaisin- / Teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan osaksi tiivistä porukkaamme.

Toimenkuvassa vastaat kokonaisvaltaisesti myymälässämme design- ja asennusvalaisimien sekä sähkötarvikkeiden myynnistä sekä asiakaspalvelusta. Osaamisen karttuessa sinun on mahdollista laajentaa vastuualuettasi (TAI "ottaa lisävastuuta") esimerkiksi ostojen tai some-markkinoinnin puolelle. Pääset itse vaikuttamaan, mihin suuntaan haluat kehittää omaa ammattitaitoasi. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 09.00-18.00 ja lauantaisin klo 10.00-14.00 välille, kesälauantaisin myymälä on suljettuna. Työhön perehdytetään, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan tärkeintä on iloinen ja avoin asenne.

Etsimällämme henkilöllä on näkemystä valaisimista tai aikaisempaa kokemusta sähkötarvikepuolelta sekä aito halu auttaa sekä yksityisiä että yritysasiakkaita löytämään heille parhaat ratkaisut. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (elektroniikka, sähkö tms.) ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Kokemus vastaavasta toimenkuvasta katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme kuitenkin myynnillistä otetta, oma-aloitteisuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä
- mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja sen kehittämiseen
- hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen touko-kesäkuun aikana. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 28.6.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Valaisinmyyjä" tai "Tekninen myyjä". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348, puhelintiedustelut arkisin klo 08.00-16.00 välillä.