Vakuutustutkija
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Vakuutusalalla keskeisintä on luottamus ja vakuutuksia voi hyvin kuvailla myös lupauksiksi. Ala on kuitenkin altis myös epärehelliselle toiminnalle. Ifissä haluamme säilyttää asiakkaidemme luottamuksen sekä toteuttaa vakuutusalan yhteiskunnallista vastuuta, joten meidän on tärkeää suojella asiakkaidemme, Ifin omia sekä vakuutusalan yhteisiä intressejä aktiivisesti ehkäisemällä, tunnistamalla ja torjumalla petoksia, kuten esimerkiksi epärehellisyyttä vakuutuksen ostovaiheessa tai korvaustilanteessa.

Haluaisitko sinä olla mukana turvaamassa asiakkaidemme etua ja toteuttamassa Ifin yhteiskuntavastuuta? Olisitko sinä se vakuutustutkija, jota olemme hakemassa joukkoomme?

Vakuutustutkijana Ifissä

Tarjoamme työympäristön, jossa tapaukset vaihtelevat perusselvityksistä aina kompleksisiin ja pitkäkestoisiin tutkintoihin, lyhyistä yhteenvedoista monikymmensivuisiin loppuraportteihin poliisitutkintapyyntöineen. Ja siksi haemme henkilöä, joka on järjestelmällinen, mutta näkee myös epätyypilliset seikat ja on valmis miettimään uutta suuntaa tilanteen sitä vaatiessa.

Tässä työympäristössä tapaat ihmisiä Ifin kaikilta liiketoiminta-alueilta ja osastoilta, sekä yritys- että henkilöasiakkaita tai heidän edustajiaan, ulkoisia asiantuntijoita ja monia erilaisia viranomaisia. On siis tärkeää, että edellä kerrotun lisäksi olet ihmisosaaja, arvostat verkostoitumista ja haet aktiivisesti yhteistyötahoja.

Tutkinnan tehtävänä on tukea liiketoimintaa työssä epärehellistä toimintaa vastaan ja tutkia Ifiin kohdistuvaa rikollisuutta. Ifissä työskennellään petosrikollisuuden torjumiseksi yhteiskunnassa yhteistyössä viranomaisten ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa.    

Vakuutustutkijaksi hakevalta edellytämme seuraavaa:

  •     Poliisin ammattikorkeakoulu- tai vastaava aikaisempi poliisikoulutus
  •     Vähintään 5 vuoden kokemus rikostutkijana
  •     Hyvät ja monipuoliset IT -taidot
  •     Kyky ymmärtää ja hyödyntää erilaisia tutkintamenetelmiä ja monipuolisia tiedonsaantilähteitä
  •     Kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  •     Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  •     Matkustusvalmius ja mahdollisuus käyttää työssään omaa autoa

Tehdessämme valintaa hakijoiden välillä, luemme seuraavat seikat eduksi:

  •     Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä
  •     Muu aikaisempi kokemus vakuutus- tai finanssialalta
  •     Hyvä ruotsin kielen taito

Toimen sijaintipaikka on Espoo. Vakuutustutkijan toimi kuuluu organisatorisesti Ifin Suomen Tutkintaan, joka puolestaan on osa Ifin pohjoismaista Tutkintaa, missä työskentelee kokonaisuudessaan yli 60 henkeä erilaisissa vakuutustutkinnan tehtävissä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.8.2020 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Investigation Finland Leena Saarimaa, leena.saarimaa@if.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot