(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusreskontrakäsittelijä Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme Taloushallintopalveluihin, Laskutus- ja rahaprosessit ryhmään määräaikaiseen osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen vakuutusreskontrakäsittelijää

Tehtävät


Työtehtäviin kuuluu vakuutuksen sähköiseen laskutukseen liittyvät käsittelytehtävät ja taidoista riippuen mahdollisesti muut vakuutusten rahaliikenteeseen liittyvät tehtävät. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille, työajat joustavat tarpeen mukaan.


Odotamme


Työ vaatii erityistä tarkkuutta ja aikataulusidonnaisuudesta johtuen paineensietokykyä. Sinulle tavoitteiden tuloksellinen saavuttaminen on kunnia asia, osaat tehdä päätöksiä perustuen omaan harkintakykyysi, suhtaudut työhön oma-aloitteisesti ja olet valmis ottamaan vastuuta.


Edellytämme aiempaa kokemusta toimisto- tai taloushallinnon tehtävistä sekä hyvää englannin kielen taitoa. Toivomme että sinulle on tuttua MS Office -ohjelmien käyttö ja katsomme eduksi OP Vakuutuksen järjestelmien tuntemuksen.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen


Tiedot


Haku päättyy: 21.9.2018


Työ alkaa: mahdollisimman pian


Työsuhteen kesto: määräaikainen 31.1.2019 asti


Työaika: 20 h/vko + mahdollisuus lisätyöhön


Työpaikan sijainti: Helsinki


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28780&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.