(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusneuvottelijoita - Varkaus, Kuopio, Pihtipudas
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020
Call Waves Solutions Oy on vahva itäsuomalainen asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Kahdessakymmenessä vuodessa yritys on kasvanut Call Centeristä asiakaskokemuksen syväasiantuntijaksi, palveluratkaisujen kehittäjäksi ja alan suunnannäyttäjäksi Suomessa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 180 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista ja alan visionääristä kehittäjää pääasiassa kolmella eri paikkakunnalla (Varkaus, Kuopio, Mikkeli).Yritystä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita. Siksi heidän missiona on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta – niin kasvokkain kuin digitaalisina sykäyksinä. Mission toteuttamiseksi yritykselle on erityisen tärkeää työyhteisön hyvinvointi ja yksilöiden osaamisen kehittäminen.
Asiakkaamme Call Waves Solutions Oy hakee kauttamme 10 – 12 Vakuutusneuvottelijaa kokoaikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtä tehdään päiväsaikaan kello 9 -17 välisenä aikana. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan ja työpaikkasi voi sijaita joko Varkaudessa, Kuopiossa tai Pihtiputaalla. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jossa teet työsopimuksen suoraan asiakkaamme Call Waves Solutions Oy:n kanssa. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi toimit vakuutusmyyntitiimin asiantuntijana tarjoten asiakaskohderyhmälle heille parhaiten sopivaa vakuutusturvaa. Työtäsi teet puhelimitse hyödyntäen toimialan viimeisintä tekniikkaa asiakashallinnassa. Tarjottavat tuotteet ovat Finanssivalvonnan alaisia tuotteita, minkä vuoksi koulutukseesi ja työsi tukemiseen panostetaan äärimmäisen paljon. Tämän myötä pystyt toimimaan asiakaskohtaamisissa asiantuntijan roolissa. Vakuutusalan ammattilaisten tarjoama koulutus mahdollistaa työn sopivuuden myös esimerkiksi alan vaihtajille.

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet luotettava ja eteenpäin katsova persoona, joka nauttii vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa. Positiivinen ja iloinen asenteesi sopii mainiosti tiiviiseen työyhteisöön ja auttaa vahvistamaan toimivaa yhteistyötä työntekijöiden välillä. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen kieltä, hyvän paineensietokyvyn sekä halun kohdata ihmisiä päivittäin.
Katsomme eduksesi vakuutusalan tuntemuksen sekä aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelu- ja myyntityöstä.

Tarjoamme sinulle

Call Waves Solutions tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työn ja mahdollisuuden kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Työ sopii niin alan ammattilaiselle kuin alan vaihtajallekin, sillä vakuutuskumppanin tarjoama erittäin kattava perehdytys ja koulutus varmistavat asiantuntijuuden työssäsi. Työhön sisältyvä myynti- ja vakuutusalan koulutus on arvokas lisä työurallesi ja puolen vuoden työssäolon jälkeen sinulla on mahdollisuus suorittaa työn ohessa myös kaupallinen tutkinto. Call Wavesilta ja vakuutuskumppanilta tuleva valmennus ja tuki ovat osa jokaista työpäivääsi, joten sinusta halutaan pitää huolta. Palkka muodostuu sekä kiinteästä palkasta että henkilökohtaisesta myyntiprovisiosta perustuen ICT- alan Tes:iin. Yritys on alan parhaita palkanmaksajia ja he haluavat työntekijöidensä voivan hyvin, minkä vuoksi he kannustavat henkilöstöään liikkumisen ja kulttuurin pariin tarjoamalla eri etuuksia. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostitse niko.laakkonen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi