(Poistunut julkaisusta)

Vakuutusneuvottelija
Call Waves Solutions Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Onko erinomainen asiakaskokemus intohimosi? Haluatko löytää työnantajan, joka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen kattavien koulutuksien ja henkilökohtaisen valmennuksen avulla? Positiivinen ja kannustava työyhteisö on yksi unelmistasi? Löysit etsimäsi – me haluamme Sinut vakuutusneuvottelijana osaksi palveluhenkistä myyntitiimiämme!


Tehtävänkuvaus:
Vakuutusneuvottelijana pääset tarjoamaan turvaa asiakkaille ja kasvamaan vakuutusalan ammattilaiseksi. Tehtävässä palvelet suomalaisia kuluttaja-asiakkaita puhelimitse ja tarjoat maailman johtavan vahinkovakuuttajan AIG:n kattavia terveysvakuutuksia. Tarjottaviin vakuutuspalveluihin kuuluvat mm. naisten syöpävakuutus, murtumaturva, kotihoiva, sairaalahoiva sekä henkilö- ja omavastuuturva. Suomessa AIG tekee läheistä yhteistyötä mm. Syöpäsäätiön kanssa. Työskentelet Kuopion toimipisteeltä käsin arkisin klo 9-16:30 aikavälillä hyödyntäen viimeisintä tekniikkaa asiakashallinnassa. Kattavan perehdytyksen sekä koulutuksen jälkeen pääset vastaamaan myyntiprosessista itsenäisesti ja tarjoamaan asiakkaan tarpeeseen soveltuvan AIG:n terveysvakuutuksen. Jokaisen päivän päätteeksi voit todeta auttaneesi asiakkaita turvallisempaan huomiseen. Meillä on kymmeniä eri asiakkuuksia, joten sinulla on myös mahdollisuus työllistyä ajan myötä muihinkin projekteihin oman kiinnostuksen mukaisesti.

Menestyt tehtävässä, kun olet ennakkoluuloton, rohkea ja haluat lähteä kehittämään itseäsi ammatillisesti. Me valmennamme mielellämme sinusta erinomaisen asiantuntijamyyjän. Pääset kehittämään omaa osaamistasi myynnillisen asiakaspalvelun saralla ja varmastikin huomaat, että jokainen päivä on erilainen ja täynnä kokemuksia.  Arvostamme oppimista. Meillä valmistuu vuosittain kymmeniä ammattitutkinto-opiskelijoita. Sinullakin on mahdollisuus työn ohessa opiskella itsellesi päivitetty tai kokonaan uusi tutkinto. Meillä uskalletaan heittäytyä ja kokeilla uusia asioita päästäksemme tavoitteisiin ja toivomme kuulevan myös sinun innostuneisuuden sekä naurun joukossamme. Arkeamme on myös nauttia, kiittää ja juhlistaa onnistuneita tuloksia. Työntekijöiden tyytyväisyydestä kertoo se, että henkilöstömme vaihtuvuus on pieni. Meillä on pitkäaikaisia ja sitoutuneita työntekijöitä, jotka odottavat innolla juuri Sinua tiimiimme. Olemme myös ehdottomasti palvelualan parhaita palkanmaksajia. Kiinteä tuntipalkka on ICT-alan työehtosopimuksen mukainen ja lisäksi maksamme myös henkilökohtaiseen tulokseen sidottua myyntiprovisiota. Järjestämme myös tiimin sisäisiä myyntikilpailuja, joissa palkinnot ovat motivoivia. Henkilöstö on meidän moottorimme ja haluamme, että jokainen meistä on hyvässä hapessa. Kannustamme henkilökuntaamme liikkumisen ja kulttuurin pariin tarjoamalla eri etuuksia.

Tarjoamme sinulle:

- Merkityksellisen työtehtävän, jossa autat asiakkaita turvaamaan tulevaisuutta.
- Asiakkaita ja työntekijöitään arvostavan yrityksen, jossa tekemisen mittarina toimii palvelun laatu, ei määrä.
- Kattavan perehdytyksen ja henkilökohtaisen myyntivalmennuksen.
- Rennon ja työntekijöistään välittävän työnantajan sekä toisia kannustavan työyhteisön.
- Mahdollisuuden kehittyä vakuutusalan todelliseksi osaajaksi.
- Tuntipalkan jokaisesta tehdystä työtunnista, palkkaus ICT-alan TES:n mukaisesti.
- Myyntiprovision jokaisesta myymästäsi tuotteesta.
- Tukea liikuntaan ja kulttuuriin, palkalliset taukoajat.
- Mahdollisuuden vaikuttaa oman työpäivän kulkuun (voimme sopia joustavasti myös iltapainotteisesta työajasta).

Odotamme sinulta:

- Rohkeaa, ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta.
- Halua päästä oppimaan uutta ja kehittämään itseään.
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkistä ja järjestelmällistä työskentelyotetta.
- Tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.


Olemme aito varkautelainen yritys, joka on ylpeä maakuntasijainnistaan ja aidosta rempseästä työotteestaan. Jos mielenkiintosi heräsi meitä ja avointa vakuutusneuvottelijan työtehtävää kohtaan, lähetä hakemuksesi epäröimättä osoitteessa https://ura.empore.fi/ 31.5.2020 mennessä. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.